Trainers
Minimaliseren

Enthousiaste, door de wol geverfde ervaringsdeskundigen. Dat zijn de trainers van Fasept. Zij vervullen dagelijks verschillende rollen: van consultant, projectleider of teamleider tot trainer voor grote bedrijven en overheidsinstellingen.

Specialisten van het eerste uur die elkaar versterken en toonaangevend zijn op hun vakgebied. Gezamenlijk trainden ze al meer dan duizend mensen op het gebied van BiSL, ASL, ITIL of combinaties daarvan. 

Machteld Meijer
Machteld is met haar 25 jaar ervaring de aanvoerder van het trainersteam. Ze is één van de grondleggers van het ASL-framework en droeg actief bij aan het BiSL Framework. Tegenwoordig participeert ze in de ASL-BiSL Foundation en in EXIN werkgroepen betreffende de beide frameworks. De samenhang en samenwerking tussen de verschillende beheerdomeinen hebben haar bijzondere aandacht.

Machteld draagt haar kennis en haar uitgebreide ervaring met het doorlichten van organisaties en het verbeteren van processen graag over op anderen. Vele volgden een opleiding of workshop van haar op het gebied van BiSL of ASL of een combinatie daarvan.

Jeroen Tentij
Jeroen heeft ruim 10 jaar ervaring in de ICT-branche. Hij is afgestudeerd als organisatie antropoloog. Hij combineerde een economische studie met een studie sociaal-culturele wetenschappen. Hierdoor is hij uitstekend in staat om de sociaal-culturele implicaties en politieke gevoeligheden van implementatie- en verandertrajecten te herkennen en ernaar te handelen.

Zijn specialisaties zijn Business Information Management, Projectmanagement en Implementatiemanagement. In zijn trainingen deelt hij graag zijn kennis en zijn ervaringen. Een gedegen theoretische basis, gecombineerd met anekdotes uit de praktijk maken zijn trainingen nuttig en herkenbaar.

Bas van Dijk
Bas is 10 jaar actief op het gebied van Business Information Management en opereert vanuit een bedrijfskundige achtergrond. Bas heeft uitgebreide ervaring met de inrichting van het Informatiemanagement en Functioneel Beheer bij grote organisaties. In de periode 2006 – 2007 was hij betrokken bij de werkgroep BiSL doorontwikkeling van de ASL-BiSL Foundation.

In 2008 richtte Bas Fasept op. Met een klant won hij in datzelfde jaar de Zilveren BiSL Award 2008. Vanuit Fasept verzorgt hij onder andere veel trainingen. Dankzij zijn uitgebreide kennis van de facto standaarden en een rijke schat aan praktijkervaring zijn zijn trainingen bijzonder waardevol.

  Afdrukken     
wij trainden
Minimaliseren