Trainingsaanpak
Minimaliseren

Hoe werken wij?
Een succesvolle training is equivalent aan draagvlak bij uw mensen. Daarvoor moeten we samenwerken. Want een training is geen eenrichtingsverkeer. Fasept kiest daarom voor een gedegen aanpak met een uitgebreide intake en een training toegespitst op uw organisatie en situatie. Zo weten we wat het speelveld is van onze cursisten. Als we dat weten, dan kunnen we ze raken.

Wie zetten wij in?
Wij hebben geen trainers of opleiders in dienst, maar gepassioneerde ervaringsdeskundigen. Dat betekent: veel anekdotes en praktijkvoorbeelden. De cursist herkent zich in het verhaal van de trainer. Dat is de beste voedingsbodem voor een effectieve training. De stijl van onze trainers is confronterend en direct. Zij zijn in staat de cursisten te raken.

Stap voor stap
Voorafgaand aan de training, doen we een uitgebreide intake. Zo waarborgen we het effect. We willen onder andere antwoord op de volgende vragen:

  • Wie zijn uw mensen? Wat weten zij? Wat kunnen zij?
  • Wat speelt er op uw afdeling en binnen uw organisatie? 
  • Wat zijn de doelen? Het liefst ontvangen we daarvoor een afdelings- of organisatieplan.

We ontwikkelen vervolgens een training die exact aansluit bij uw wensen en uw behoeften. We leggen dan, afhankelijk van uw doelen, de nadruk in meer of mindere mate op kennis, houding of gedrag. Klik hier voor een overzicht van onze trainingen.

  Afdrukken     
wij trainden
Minimaliseren